Crazy Reels

Crazy Reels Anmeldelse

I den fargerike buketten av norske spilleautomater finner vi Crazy Reels, kanskje den enkleste automaten av alle de norske klassikerne. Automaten er utviklet av mindre kjente Mazooma Interactive, og ikke Net Entertainment slik mange spillere tror.[read_more_without_title] Mazooma har lagt seg tett opp til originalen, og hvis du husker spillet fra gamle dager vil du ha problemer med å skille de to fra hverandre. Som landbasert spilleautomat var dette en av de desidert mest populære spillene og snart vil du forstå hvorfor.[/read_more_without_title]  

Oversikt

  • Slot Type: video slot
  • Jackpot Type: pooled jackpot
  • Bonus Game: Nr
  • Scatter: Nr
  • wild Card: Nr
  • Free Spins: Nr
  • Special Feature: denne klassiske automaten har en morsom repetisjonsfunksjon som gjør at du kan vinne samme gevinst om og om igjen, som spilles øverst på automaten.

Spilleautomatens tema

Crazy Reels hører til i kategorien klassiske fruktautomater, hvor både pærer, appelsiner, druer og jordbær er lagt på fruktfatet. I tillegg finnes det et bjellesymbol. Utover dette har utvikleren Mazooma vært relativt sparsommelig med symbolene. Crazy Reels nyter du i all sin enkelhet, og kanskje er det den minimalistiske stilen som gjør den til en automat av typen du lett blir hektet av. Oppbyggingen er av 3 hjul med 3 rader, og hvor det totalt spilles med 5 gevinstlinjer. Du velger selv hvor mange av gevinstlinjene du ønsker å spille på.

En avgjørende grunn til at Crazy Reels var så populær i sin tid var prestasjons-elementene i spillet. Disse er det to av, som på sett og vis kan beskrives som spesialfunksjoner. Den første får du prøve deg på etter hver eneste gevinst, og avgjør snart om du kan få repetert gevinsten din. Den følger to sekvenser, først ved at du må få pilen til høyre for hjulene til å stoppe på øverste pil. Klarer du det får du prøve deg på crazy reel sirkelen øverst og hvor målet er at pilene skal berøre «repeter» knappen. Spiller du med dobbel innsats vil du se at rekken med piler blir mer enn dobbelt så lang.

Vanskelighetsgrad – Middels

Selv om Crazy Reels er en automat nærmest så grunnleggende som du kan få den, så er det en stor fordel at du har prøvd deg på den typen automater litt først. Med penger på spill er det en fordel at du får inn bevegelsen med å få prøve deg på repeterfunksjonen øverst. Trykker du rett skal du kunne få til å komme deg opp til denne etter hver eneste gevinst. Verre er det med å pilrekken i repeat funksjonen til å stoppe når du ønsker det, og her er det tilfeldigheter som rår. Uansett, bruk litt tid til å øve deg først i demoversjonen før du spiller for egne penger.

Utbetaling

Gevinstene i Crazy Reels utbetales i henhold til gevinsttabellen på fremsiden av automaten. Som du ser av denne opereres det med lik gevinst på alle symboler, som er 20x av beløpet du spiller med som innsats. De store gevinstene i Crazy Reels får du ved å lykkes med repeter-funksjonen. Når denne først setter i gang kan den holde på lenge, så her er det bare å få inn timingen i fingerspissene. Husk at pilrekken øverst blir lenger når du spiller med dobbel innsats, men da bør du samtidig ha med deg at pengene dine kan blir raskere borte.

Grafikk

Du skal lete litt etter en spilleautomat med et enklere design enn Crazy Reels. Når det er sagt så er det lagt helt opp mot slik automaten så ut i gamle dager, så de som kjenner den fra før vil ha få innvendinger mot dette. Som de fleste andre norske spilleautomater er automaten plassert inn i et spillmiljø som gir følelsen av at du spiller på en landbasert automat, og dette bidrar til en bedre spillopplevelse.

[Responsive YouTube shortcode=»Responsive YouTube»]