Esqueleto Explosivo

Esqueleto Explosivo Anmeldelse Esqueleto Explosivo er utviklet av spillselskapet Thunderkick, og ble lansert sommeren 2014. På spansk kan Esqueleto Explosivo oversettes til eksploderende skjeletter, og så snart du setter i gang og spille vil du se at navnet er svært passende for automaten. Det hele kan virke litt bisart, med skjeletter slik du aldri har sett før i hovedrollen.[read_more_without_title] Selv om det kan virke rart så er det likevel så gjennomtenkt og velfungerende at dette kan ikke sies å være annet enn nok en imponerende lansering fra gjengen hos Thunderkick, som nå for alvor har begynt å gjøre seg et navn for å lage spill med fantastiske grafiske elementer og ikke minst tematikk.[/read_more_without_title]

Oversikt

  • Slot Type: video slot
  • Jackpot Type: pooled jackpot
  • Bonus Game: ja
  • Scatter: ja
  • Free Spins: ja

Spilleautomatens tema

Har du hørt om den Meksikanske høytiden «de dødes dag»? I følge tradisjonen er dette en dag hvor man hedrer de døde, være seg venner eller slektninger, og en høytid som er viktig i Mexico. De dødes dag er også utgangspunktet for temaet i Esqueleto Explosivo. Når du har sett spillet i action lurer du da sikkert på hva denne høytiden har med gitarspillende skjeletter å gjøre. Svaret er absolutt ingenting! Den sterkeste parallellen kan vi antageligvis trekke fra den flotte introen som innleder spillet.

De gitarspillende skjelettene danner utgangspunkt for oppbyggingen av hjulene og radene i Esqueleto Explosivo. Det finnes henholdsvis 5 hjul og 3 rader, slik du finner det på de fleste andre automater, men altså i en litt annen fremtoning enn det som er vanlig. Om dette virker litt rart i starten så vil du snart oppleve dette like vanlig som noe annet. For det er noe med temaet her som bare føles naturlig. Prøv selv så ser du kanskje hva vi mener. Se for eksempel når du får en gevinst og et skjeletthode eksploderer og blir erstattet av et annet. Eller spesialfunksjonene som er perfekt integrert i handlingen og bærer navn som Explosivo wilds og mucho multiplier.

Vanskelighetsgrad – Nybegynner

En av de store styrkene til Thunderkick er at de lager spill med svært godt brukergrensesnitt. Det innebærer at du enkelt finner ut hvordan ting fungerer, enten være seg hvordan du plasserer innsats eller forstår de ulike funksjonene. Esqueleto Explosivo er så absolutt ikke noe unntak, og kombinert med at det er relativt moderat med funksjoner så er dette en automat som egner seg godt for nybegynnere, så vel som spillere med bred erfaring.

Utbetaling

Når vi sier at gevinstene er det store høydepunktet i Esqueleto Explosivo, så er det lett å bruke mot oss at det burde gjelde alle spilleautomater. Det er bare det at i Esqueleto Explosivo så mener vi det på en helt annen måte. De såkalte «dropping symbols» med skjeletthoder som eksploderer hver gang du får gevinst, og blir erstattet av nye er helt genial. Funksjonen kan minne om den såkalte Avalanche funksjonen som Net Ent blant annet benytter i Gonzo’s Quest, bare at her er det skjeletthoder som eksploderer! Poenget er at de nye symbolene som dukker opp umiddelbart kan inngå i kombinasjon med de som allerede er der og danne ekstragevinster. Toppgevinsten i Esqueleto Explosivo er på 25 mynter ved 5 like symboler, men med en multiplikator helt opp til 32x kan gevinstene bli betydelig større.

Grafikk

Vi har allerede vært inne på det, men det er ikke til å legge skjul på at Esqueleto Explosivo leverer svært høyt på grafikk. Fra den flotte introen til de gitarspillende skjeletthodene imponerer Thunderkick fra begynnelse til slutt. Detaljene i bakgrunnen og dybdefølelsen holder også et svært høyt nivå. Dette er Thunderkick slik vi kjenner de, og det er bare å nyte det!

[Responsive YouTube shortcode=»Responsive YouTube»]