Game of Thrones

Game of Thrones Anmeldelse

I 2014 ble den populære TV-serien Game of Thrones til spilleautomat. Serien som har gått som en farsott over hele verden har blant annet norske Kristofer Hivju i en av hovedrollene og sees hver eneste uke av millioner av TV-seere. Det er Microgaming som har laget spilleautomaten, som finnes i 2 forskjellige utgaver, avhengig av hvilken type gameplay du ønsker.[read_more_without_title] Spilleautomaten ble raskt en suksess, og har siden lansering toppet listene over de mest populære spillene hos en rekke norske casino. Mye av æren for dette har naturligvis koblingen til Game of Thrones, men her får du også en automat spekket med funksjoner.[/read_more_without_title]

Oversikt

  • Slot Type: video slot
  • Jackpot Type: pooled jackpot
  • Bonus Game: ja
  • Scatter: ja
  • Free Spins: ja

Spilleautomatens tema

I Game of Thrones spilleautomaten får du gjenoppleve mye av innholdet fra HBO sin TV-serie. Automaten er designet etter Game of Thrones sitt eget design, noe som de som kjenner serien vil kjenne seg godt igjen i. Blant annet kan deler av den berømte jerntronen sees i bakgrunnen. Flere av symbolene er også hentet fra serien, og hvor den berømte jerntronen spiller en helt spesiell rolle. Du vil også se flere av seglene eller merkene som de ulike husene i Game of Thrones står for. Hvis du ikke kjenner disse fra før, og siden de spiller en viktig rolle i spillet, kan vi fortelle at disse er Baratheon, Lannister, Stark og Targaryen.

Funksjoner finnes det plenty av i Game of Thrones. Det gjør også at mange som ikke har hatt noe spesielt forhold til serien fra før har kastet seg over spillet. Når du er klar for å spille må du velge hvilken av de to variantene du vil prøve deg på, her finnes nemlig en med tradisjonelle 15 gevinstlinjer og en med funksjonen 243 ways to win. Deretter er det bare å gå i gang. Symbolet av en jerntrone er scatteren i spillet, og får du frem 3 av disse får du velge mellom 4 bonusspill, hver tilhørende de 4 ulike husene i Game of Thrones. Disse vil belønne deg med både gratisrunder og ulike multiplikatorer. Det finnes også et stablet wildsymbol og en funksjon hvor du kan spille «mynt eller kron».

Vanskelighetsgrad – Medium

Du bør ha litt erfaring med spilleautomater før du kaster deg over Game of Thrones. Vil du på død og liv spille den med det samme fordi du elsker serien, så start i det minste med demoversjonen slik at du får satt deg inn i hvordan ting fungerer. Siden det er en del funksjoner som det er greit å vite litt om, og da spesielt scatteren som åpner opp til 4 ulike typer bonusspill, så bør du ha litt erfaring før du starter.

Utbetaling

Hvordan Game of Thrones automaten utbetaler gevinstene avhenger av hvilken av de to automatene du velger å spille på. Med 243 ways to win varianten er gevinstmulighetene større, men også innsatsen, om man sammenligner med varianten med 15 gevinstlinjer. Når det er sagt så starter gevinstene på 0,20 mynter, som må multipliseres med innsatsen du spiller med, og som du får for 3 like symboler. På de ordinære symbolene går gevinstene opp til 25 mynter for 5 like, mens det er mulig å få helt opp til 600 om du får 5 jerntroner.

Grafikk

Game of Thrones byr på svært god grafikk. Designet etter malen fra TV-serien, vil spesielt de som har et forhold til denne fra før falle sin elsk på hvordan automaten er utformet. Tidvis dukker det opp filmsnutter fra serien, og lydeffektene er også hentet herfra. Det er brukt 3D grafikk i utformingen, noe som gir en fin dybdefølelse.

[Responsive YouTube shortcode=»Responsive YouTube»]