Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest Anmeldelse

Gonzo’s Quest kan per definisjon ikke kalles en norsk spilleautomat, ettersom den ikke er en digital versjon av en tidligere landbasert automat. Tvert imot var Gonzo’s Quest helt banebrytende når Net Ent lanserte den, ettersom det ble tatt i bruk ny teknologi på flere områder.[read_more_without_title] Automaten som klassifiseres som en videoautomat hadde nemlig en rekke grafiske nyvinninger som ikke fantes på markedet fra før. I tillegg dukket det opp flere nye funksjoner. Begge deler skulle snart bane vei for en revolusjon innenfor spilleautomater.[/read_more_without_title]

Oversikt

  • Slot Type: video slot
  • Jackpot Type: pooled jackpot
  • Bonus Game: ja
  • Scatter: ja
  • wild Card: ja
  • Free Spins: ja
  • Special Feature: den mest spesielle funksjonen på automaten er free fall! den kan sammenlignes med free spin som man får på en rekke automater på nett.

Spilleautomatens tema

I Gonzo’s Quest er vi helt tilbake til det 14. århundret. Her møter vi karakteren Gonzalo Pizarro, en kjent spansk oppdagelsesreisende som nå befinner seg i et Inkarike på jakt etter en helt spesiell skatt. Spilleautomaten forteller reisen til Gonzalo på en fascinerende måte, samtidig som automatens brede funksjonalitet gir deg spillunderholdning på høyt nivå. Selv om det er blitt en del år siden Gonzo’s Quest kom ut, ligger den fortsatt helt i toppen hva kvalitet angår. En av de tingene som imponerer mest er hvordan karakteren Gonzo selv er en del av spillet, gjennom sin plassering ute til venstre for hjulene. Følg med hva som skjer neste gang du får en stor gevinst!

Gonzo’s Quest er bygget opp som en tradisjonell spilleautomat med 5 hjul og 3 rader. Men her stopper også det meste som kan kalles tradisjonelt. Symbolene på hjulene er steinblokker, og kommer ramlende nedover når du spinner hjulene. Ved hver gevinst går vinnende symboler i oppløsning og blir erstattet av nye. Net Ent var først ute med denne funksjonen, som de kalte Avalanche funksjon. Det som er bra med denne er at det kan dukke opp nye gevinster når nye symboler kommer inn. Følg også med på freefall funksjonen i Gonzo’s Quest, selve bonusspillet som du kan lese mer under seksjonen om gevinster.

Vanskelighetsgrad – Nybegynner

På grunn av den flotte grafiske fremstillingen av automaten, er Gonzo’s Quest svært lett å spille på. Den gir deg god oversikt og forteller på en enkel måte hvordan du plasserer innsats og setter i gang med å spinne steinblokkene. Skulle du lure på noe er det bare å trykke på knappen for «utbetalingstabell» og du vil i tillegg til full oversikt av gevinster, få en god innføring i hvordan de ulike funksjonene fungerer. Med andre ord, dette er en super automat å starte med hvis du er nybegynner.

Utbetaling

På de ordinære symbolene i Gonzo’s Quest kreves det tre like for å få gevinst. Hvor mye du vinner avhenger av innsatsen din, men ser du på utbetalingstabellen får du oversikt over hva som er utgangspunktet. Det unike med Gonzo’s Quest er den nevnte Avalanche funksjonen, som gjør at du får ekstra gevinstmuligheter hver eneste gang du får en gevinst. Fra andre gevinst aktiveres en multiplikator, og gjør at du får mer penger for hver eneste gevinstrekke du klarer å gjenta. I den nevnte freefall funksjonen får du 10 gratisrunder, og det som er bra med disse er at multiplikatoren øker, helt opp til 15x. Høyeste mulige gevinst i Gonzo’s Quest er 600 000 kroner.

Grafikk

Vi har sikkert sagt det mange ganger allerede, men grafikken er virkelig helt magisk i Gonzo’s Quest. Det smått utrolige er at automaten ble lansert for mer enn 3 år siden, og selv om den hadde kommet på markedet i dag ville den blitt lagt merke til på grunn av grafikken. Det brukes enkelte videoanimasjoner, men det mest imponerende er hvordan karakteren Gonzo er animert i spillet. Pass også på at du har lyden på når du spiller!

[Responsive YouTube shortcode=»Responsive YouTube»]