Kronesautomaten

Kronesautomaten Anmeldelse Hvem husker vel ikke de gode gamle kronespillene hvor man fikk teste ut fingerspiss ferdighetene til det fulle? For mange føltes det som om spillene ble så alt for tidlig borte, og for mange har savnet vært så stort at kronespill automater har blitt et ettertraktet samleobjekt.[read_more_without_title] Nå har kronespillet gjort comeback på nettet, hvor det er spillselskapet Unibet som har gleden av å presentere Kronesautomaten. Spillet tilbys eksklusivt av Unibet, som innebærer at du ikke vil finne det hos noen andre casino på nettet.[/read_more_without_title]

Oversikt

  • Slot Type: video slot
  • Jackpot Type: pooled jackpot
  • Bonus Game: ja
  • Scatter: ja
  • Free Spins: ja

Spilleautomatens tema

For dere som husker de gamle kronespillene så skulle man kanskje ikke tro at det skulle trenge noen videre presentasjon. Samtidig som det er mange som ikke kjenner kronespillene like godt, så oppleves det også annerledes å spille det på nettet. En liten innføring vil derfor være på sin plass. Hovedmålet i spillet er å slå mynter ned i åpningene som befinner seg i sentrum av automaten. Det gjør du ved å knipse mynter som du putter på spillet. Du styrer selv hvor hardt du vil knipse myntene, og jo mer kraft du bruker desto lenger vil myntene fly av sted. Du vil raskt få følelsen med hvor hardt du bør slå myntene. Syntes du dette blir vanskelig så kan du la automaten gjøre jobben for deg.

I motsetning til de gamle kronespillene hvor målet enkelt og greit var å treffe åpningene og vinne penger deretter, så finnes det et par tilleggsfunksjoner i Kronesautomaten. Dette for å gi deg litt mer spenning i spillet. Under hele spillet foregår det et eget bonusspill, og dette starter fra første mynt og fortsetter hver gang du treffer en åpning. Du vil da se at et lite lys tennes. Klarer du å treffe alle åpningene starter et eget bonusspill hvor gevinstmulighetene blir større. Det dukker også fra tid til annen opp en gratismynt som du får spille med, og hvor du får 10 mynter å spille for helt gratis.

Vanskelighetsgrad – Nybegynner

Kronesautomaten er i utgangspunktet ganske rett frem og du vil ha små problemer med å forstå hvordan dette foregår. Ting som det er greit å være oppmerksom på mens du spiller er tilleggsfunksjonene. Spesielt gjelder dette bonusspillet med lampene som tennes når du treffer åpningene. Klarer du å tenne alle så innebærer dette som nevnt større gevinstmuligheter, og da kan det være smart å prøve å finstille siktet ditt litt.

Utbetaling

Når du starter Kronesautomaten vil du se at de ulike åpningene har forskjellige tallverdier. Disse angir hvor mange mynter du får ved å treffe åpningene. Disse er i størrelsen fra 1 til 10 mynter og får du fingerspiss ferdighetene til å sitte skikkelig så klarer du kanskje å treffe 10’eren mange ganger etter hverandre. Vær oppmerksom på at du selv kan styre hvor mye en mynt skal være verdt, dette i form av å regulere innsatsen i spillet. Dette vil derfor være bestemmende for hvor mye penger du vinner.

Grafikk

Kronesautomaten har en enkel grafikk, uten spesielt mye ekstra. Det vil si at det er lite animasjoner og effekter, utover noen enkle lydeffekter som er lagt inn. Samtidig er det den enkle grafikken som gjør spillet til hva det er. Det som gjør det ekstra morsomt er at du spiller som om spillet henger på veggen, akkurat slik det gjorde i gamle dager. Myntene du kan vinne er samlet opp under åpningene, og vil komme rasende ned ved store gevinster akkurat slik vi husker det.