Mega Joker

Megajoker Anmeldelse

I rekken av gamle norske klassikere som har gjenoppstått på nettet, så er Megajoker en av de mest spennende. Dette kan forklares med den progressive jackpoten som sørger for ekstra store utbetalinger.[read_more_without_title] Gevinstnivåene er tatt til et helt annet nivå enn hva de var når automaten fantes i en landbasert utgave, og det har gitt et gledelig gjensyn med denne gamle norske favoritten. På mange måter er Megajoker en videreutvikling av Jackpot 6000, og du vil se at en del av likhetene er slående![/read_more_without_title]

Andre Spill

Oversikt

  • Slot Type: video slot
  • Jackpot Type: pooled jackpot
  • Bonus Game: Nr
  • Scatter: Nr
  • wild Card: nei
  • Free Spins: Nr
  • Special Feature: det som gjør mega joker unik er dens progressive jackpot som hver spiller bidrar til at øker, helt til en heldig spiller vinnner den store jackpotten.

Andre Spill

Spilleautomatens tema

Megajoker benytter seg av det klassiske frukttemaet, som var typisk for mange spill som ble gitt ut på tiden hvor de landbaserte automatene regjerte. Her er det både sitroner, meloner og andre fristende frukter. I tillegg er det både bjeller, de velkjente 777 symbolene og jokere. Det spesielle med Megajoker er at den har to sett med hjul, ett oppe og ett nede på automaten. Begge hjulene består av 3 rader med 5 gevinstlinjer. Det er alltid det nederste hjulet som starter spillet, og hvor du ved gevinst får muligheten til å flytte opp til den øvre delen av automaten.

Det er her spesialfunksjonene i Megajoker kommer inn i bildet. Enkelt sagt finnes det 3 nivåer av spill. Det hele starter som nevnt på hjulene nederst og hvor du ved gevinst får muligheten til å fortsette på hjulene over. Gjør du det bra her kan du fortsette videre til Supermeteret på toppen, som fungerer på samme måte som i Jackpot 6000. Jo lenger du avanserer desto høyere blir gevinststørrelsene dine.

Vanskelighetsgrad – Middels til ekspert

Hva gjelder vanskelighetsgrad så befinner Megajoker seg i bruddskillet mellom middels og ekspert. Sammenlignet med Jackpot 6000 som vi har klassifisert som «middels», så er det enda flere elementer å forholde seg til på denne automaten. Det gjelder spesielt det øvre hjulsettet, som kan gjøre ting litt mer kompliserte. Men det er likevel ikke så ille, slik at vi tror at dette er en automat du fint kan spille når du har litt erfaring på baken. Derfor har vi valgt å holde hos litt under toppnivået hva erfaring angår.

Utbetaling

Gevinstmulighetene i Megajoker er transparente for deg som spiller, da de står skrevet på automatens fremside. Det eneste som vil være variabelt er den progressive jackpoten som hele tiden vil leve. Dette gjør den i takt med hvor mange som spiller på automaten, og som regel står jackpoten i over 10 000 kroner. Er du riktig heldig har den kommet opp i et betydelig høyere nivå når du spiller på den – det er fordelen med at jackpoten er progressiv! Som du for øvrig vil se av automatens utbetalingstabell styres de ordinære gevinstene av hvor stor innsats du spiller med. Du kan vinne fra 10 mynter og opp til 200 mynter på det nederste hjulet. På hjulet over stiger innsatsen og derav også gevinstmulighetene som går opp til 2000 mynter. I supermeteret kan du få med deg fra 100 og opp til 2000 mynter.

Grafikk

Megajoker har et litt mer livlig design enn «storebroren» Jackpot 6000. Dette skyldes i all hovedsak det ekstra settet med hjul, som gjør at automaten blir litt mer innholdsrik. Utover det er automatene like enkelt laget, uten innhold av verken animasjoner eller videomateriell. På samme måte som utvikleren Net Ent har laget Jackpot 6000, er Megajoker automaten plassert inn i et miljø som gir deg følelsen av at du står og spiller inne i en spillehall i et casino.

[Responsive YouTube shortcode=»Responsive YouTube»]