Neon Staxx

Neon Staxx Anmeldelse Net Entertainment lanserte Neon Staxx automaten sommeren 2015, og havnet raskt på topplistene til de fleste norske casinoene. Net Ent ser ut til å ha funnet en oppskrift som fungerer svært bra for dem, og hvor Neon Staxx går i samme spor som suksess automater som Starburst og Twin Spin.[read_more_without_title] Fellesnevneren er tema som er underholdende, og ikke minst gode funksjoner som er med å gi spillene det lille ekstra. Du kan for øvrig også spille NeonStaxx på mobil.[/read_more_without_title]

Oversikt

  • Slot Type: video slot
  • Jackpot Type: pooled jackpot
  • Bonus Game: Nr
  • Scatter: ja
  • Free Spins: ja

Spilleautomatens tema

Neonstaxx har hentet sin inspirasjon fra de glade 80-årene og fra en musikktype som sentral på den tiden. Dette var tiden hvor synth-musikken for alvor slo gjennom, og hvor dataprodusert musikk for første gang begynte å havne på kartet. Ikke minst var det en tid hvor neonlys og sterke farger stod sentralt, eksempelvis i klesveien hos folk den gang. Neon Staxx bygger på begge disse elementene, i det som er en fargerik opplevelse. Måten temaet er bygget på er herlig, og den opplyste og levende bakgrunnen fungerer utrolig bra.

Neon Staxx er ikke som de fleste andre spilleautomater. En av de første tingene du vil legge merke til er at det er lagt inn en ekstra rad på spillet. Det gir en automat med 5 hjul og 4 rader, altså en hel rad mer enn det som er vanlig på de fleste andre spill. Slik blir det mere gevinster av, og det er selvsagt et godt utgangspunkt. Dette forsterkes videre av de ulike funksjonene som finnes på Neon Staxx. Her finnes en joker funksjon, eller en wild som det også kalles, som sørger for lengre gevinstkombinasjoner. Du finner også en scatter som gir deg opp til 20 gratisrunder, og nettopp her kommer den mest omtalte funksjonen i Neon Staxx inn i bildet, nemlig SuperStaxx. Dette er en funksjon som sørger for endeløse gevinstrekker når et av symbolene velges ut til SuperStaxx. Denne er det bare å glede seg til.

Vanskelighetsgrad – Nybegynner

En av de beste tingene med spill fra Net Entertainment er deres suveren evne til å lage spill som passer alle erfaringsnivå. De er såpass enkle å lære seg at nybegynnere fint kan starte med dem, og samtidig innholdsrike og utfordrende nok til at mer erfarne spillere vil like dem. Neon Staxx er definitivt en slik automat da den byr på god oversikt og høy brukervennlighet. Vi vil uansett anbefale alle å prøve spillet først i demo-modus, da det er en glimrende mulighet til å teste Neon Staxx gratis og bli kjent med hvordan ting fungerer.

Utbetaling

Gevinstmulighetene i Neon Staxx er svært gode. Det hjelper naturligvis at det er lagt inn en ekstra rad på automaten, men ikke minst at Neon Staxx er utstyrt med den flotte 243 ways to win funksjonen. Når det gjelder gevinstene så kreves det 3 like symboler for å få gevinst. Du kan vinne fra 4 og helt opp til 200 mynter på de ordinære symbolene. Høyeste gevinst du kan få med deg er på 80 000 mynter.

Grafikk

Neon Staxx spiller på et bredt spekter av grafikk, animasjoner og lydeffekter. Dette er helt klart også området hvor automaten har sin største styrke. Grafikken er imponerende, med massevis av farger og fin grafikk og hvor spesielt bakgrunnen er flott utformet. Dette fungerer svært bra sammen med de spinnende hjulene. Balansen blir nærmest perfekt med synth-musikken som spilles av, og hvor Neon Staxx har et av de kuleste lydsporene vi har hørt på lenge.

[Responsive YouTube shortcode=»Responsive YouTube»]