South Park

Southpark anmeldelse

I 2013 inngikk Net Entertainment et samarbeid med South Park Studios, som har rettighetene til den populære amerikanske tegneserien. [read_more_without_title] Tegneserien er i skrivende stund laget i 257 episoder, og er en av de mest suksessrike tegneseriene som noen gang er laget. Lanseringen av Southpark var en kjempesuksess, og har senere også sett liv til en oppfølger automat, South Park Reel Chaos. Suksessen med Southpark har sannsynligvis også vært medvirkende til at Net Ent har utvidet sin satsing på lisensierte spill, slik som Creature from the Black Lagoon og The Invisible Man som de har utviklet på linsens fra Universal Pictures.[/read_more_without_title]

Oversikt

  • Slot Type: video slot
  • Jackpot Type: pooled jackpot
  • Bonus Game: ja
  • Scatter: ja
  • wild Card: ja
  • Free Spins: ja
  • Special Feature: south park har et utall mange spesielle spill funksjoner som symbol-erstattende wilds, sticky wilds, freespins, bonusspill og "mini-features"

Spilleautomatens tema

Southpark har massevis av innhold fra den populære tegneserien. Naturligvis er karakterene fra serien sentrale, og hvor du treffer både Cartman, Stan, Kyle og Kenny. I tillegg vil det fra tid til annen dukke opp andre karakterer som vi kjenner fra serien. Selv om automaten ikke forteller en spesiell Southpark historie i dette spillet, så kan du glede deg til øyeblikk som er svært karakteristisk fra slik du kjenner det fra før. Dette vil du spesielt se i det brede innholdet av funksjoner.

South Park er helt klart en av de mer omfattende spilleautomatene som Net Ent har lansert. Selv om den i første øyekast kan fremstå som enkel, med sine klassiske 5 hjul og 3 rader, så skjuler det seg en stor bredde av funksjoner i spillet. Alle karakterene har nemlig sitt eget bonusspill her, med helt egne funksjoner. Det gir en utrolig spennende bredde og variasjon i innholdet som gjør at du ikke skulle bli lei med det første. Men det stopper ikke her, for det finnes også tre ulike wildfunksjoner som er koblet til andre karakterer fra spillet. Spill Southpark og se opp for både Mr. Hankey, Terrance og Phillip og Beefcake.

Vanskelighetsgrad – Middels

Med utgangspunkt i det omfattende utvalget av funksjoner i Southpark, så bør du nok ha litt erfaring med spilleautomater før du kaster deg over denne. Er du nybegynner og ikke klarer å holde deg unna, pass i det minste på at du prøver Southpark gratis i demomodus først, slik at du risikofritt kan gjøre deg kjent med det svært brede utvalget av funksjoner. Dette vil du få mye igjen for når du begynner å spille med egne penger.

Utbetaling

Southpark automaten utbetaler fra 5 mynter og opp til 750 mynter på de ordinære symbolene. Det er symbolene av Cartman som gir de høyeste gevinstene. Det kreves for øvrig minst 3 like symboler for å få gevinst. Med tanke på det brede spekteret av funksjoner som finnes i Southpark er det mulig å vinne betydelig høyere gevinster på automaten. Faktisk kan du vinne helt opp til utrolige 1,25 millioner mynter, som med høyeste myntverdi gjør at du kan kalle deg millionær om du skulle være heldig!

Grafikk

Grafikken er akkurat slik du kjenner den fra Southpark serien. Her er det ingen tvil om at Net Ent har jobbet tett med South Park Studios i utviklingen av spillet. Spesielt imponerende er lydeffektene, blant annet med talesekvenser både fra Cartman og de andre karakterene, og er du glad i Southpark fra før kommer dette til å gå rett hjem. Sånn sett er nok opplevelsen du vil ha med South Park bedre om du har et forhold til serien fra før av, men vi tør likevel påstå at spillere som ikke kjenner den like godt også kommer til og syntes at dette spillet er moro.

[Responsive YouTube shortcode=»Responsive YouTube»]