Sparks

Sparks Anmeldelse

Sparks er en av Net Entertainment sine nyeste spilleautomater og ble lansert i 2015. Automaten byr på en herlig blanding mellom fine grafiske elementer og funksjoner, i et spill hvor Net Ent tydelig har prøvd å gjenskape litt av suksess-oppskriften fra spill som Starburst, Neon Staxx og Elements.[read_more_without_title] Spesielt sistnevnte spill har en del fellestrekk hva gjelder uttrykk, men der Elements spilte mest på det mystiske så er det gnister som står sentralt i opplevelsen for Sparks. Sett i lys av suksessen Net Ent har hatt med disse spillene, er det tydeligvis en oppskrift som fungerer bra for selskapet.[/read_more_without_title]

Oversikt

  • Slot Type: video slot
  • Jackpot Type: pooled jackpot
  • Bonus Game: ja
  • Scatter: ja
  • Free Spins: ja

Spilleautomatens tema

Sparks lever i høyeste grad opp til navnet, og byr på en gnistrende opplevelse med bruk av klare og sterke farger, og hvor symbolene beveger seg på herlig vis. Det er vanskelig å stedfeste hvor handlingen befinner seg, så det blir mest opp til spilleren selv å tolke dette. Noen vil kanskje mene at det er i dypet av havet, så dypt at det kun er mystiske skapninger som finnes her. Mens andre kanskje vil mene at det var slik det så ut på jorden, da de første skapningene begynte å ta form. Uansett hvordan du velger å konkludere, så tror vi at du vil føle et velbehag når du har hjulene i Sparks foran deg på skjermen.

Sparks er bygget som en klassisk 5-hjuls automat med 3 rader og 20 gevinstlinjer. Når du starter spillet kan du velge hvilken modus du ønsker å spille i. Valgene er mellom å vinne begge veier på hjulene, eller tradisjonelt fra venstre til høyre. Forskjellen vil du finne i gevinstmulighetene, som er større om du velger å spille begge veier. Sånn sett skulle kanskje valget være enkelt. Funksjoner finnes det flere av, derav to wildfunksjoner. Den ene er av den klassiske sorten, mens den som heter «expanding cloning wild» sørger for at symbolene på hjulet det dukker opp på vil bli klonet til like symboler. Deretter vil det klone seg videre til de nærmeste hjulene – en kul funksjon som vi tror du kommer til å like.

Vanskelighetsgrad – Nybegynner

Sparks er en glimrende automat å starte med for noen som ikke har mye erfaring med spilleautomater fra før. I tillegg til at brukervennligheten er på topp, i kjent Net Ent stil, har den såpass enkle funksjoner at den vil sørge for lite hodebry. Innsatsnivåene er heller ikke avskrekkende store om du ønsker å ta det litt forsiktig. Skulle det være noe du er usikker på er det bare å se på gevinsttabellen, hvor du også får forklaring på alle funksjoner. Ellers følger rådet som vi pleier å gi, om at det alltid lønner seg å prøve nye spill første gang i demomodus. Slik kan du prøve Sparks gratis.

Utbetaling

Gevinstene i Sparks automaten starter på 5 mynter, ved 3 like symboler. Høyeste mulige gevinst er ved 5 like symboler som utbetaler 200 mynter gitt at det er de rette symbolene du får frem. Gevinstene kan likevel bli mye større, hvor blant annet wildfunksjonene bidrar til lengre gevinstrekker. For mer detaljer om utbetaling kan du sjekke gevinsttabellen.

Grafikk

Sparks imponerer med svært god grafikk, animasjoner og lydeffekter. Spesielt sistnevnte er svært bra, med et lydbilde i bakgrunnen som får deg til og nærmest settes i drømmetilstand. Måten symbolene fremstår på forsterker denne opplevelsen. Dette løfter Sparks frem i det som ellers er en automat med et relativt lite utvalg av funksjoner. Oppskriften er som sagt prøvd før, og ser ut til å gi Net Ent stor suksess.

[Responsive YouTube shortcode=»Responsive YouTube»]