Starburst

Starburst Anmeldelse

Er det en spilleautomat som virkelig har dominert blant alle spilleautomater på nettet de siste årene så er det Starburst. Til tross for sin relativt korte fartstid, med drøyt 3 år på baken, har Starburst rukket å få legendestatus og har på lang vei genierklært utvikleren Net Entertainment.[read_more_without_title] Forklaringen er enkel da de har skapt en automat med svært flott design, som går hånd i hånd med en svært god funksjonalitet. Er du nybegynner og vil starte et sted, så er Starburst automaten du bør begynne med.[/read_more_without_title]

Oversikt

  • Slot Type: video slot
  • Jackpot Type: pooled jackpot
  • Bonus Game: ja
  • Scatter: ja
  • wild Card: ja
  • Free Spins: ja
  • Special Feature: starburst har et 8-kantet diamantsymbol som dens wild. dette erstatte symboler du trenger for å vinne, & sørge for at du kan vinne enorme gevinster.

Spilleautomatens tema

Gjør deg forberedt til å reise langt ut i verdensrommet, hvor du i ren vektløshet plutselig befinner deg foran de klareste stjernene du noen gang har sett. Slik føles det når du spiller på Starburst, som bærer symboler av flotte edelsteiner, og med stjernesymboler som lyser opp automaten. Det er nærmest som en drøm hver gang du spinner rundt de 5 hjulene, som du nesten skulle ønske at bare skal fortsette å spinne. Slik har Net Ent klart å lage et spill som det er vanskelig å legge fra seg når du først har startet.

Bedre blir det ikke når spesialfunksjonen i Starburst blir aktivert. Det som er ekstra imponerende er at de har lykkes med dette til tross for at det kun finnes én funksjon; nemlig Starburst funksjonen. Denne fungerer som en wildfunksjon og aktiveres når det dukker opp et spesielt stjernesymbol. Dette vil umiddelbart dekke hele hjulet hvor det dukker opp og danne lengre gevinstrekker. I tillegg vil det aktivere et gratis re-spinn. For øvrig kan disse dukke opp alene, eller sammen med andre.

Vanskelighetsgrad – Nybegynner

Vi har allerede pekt på flere elementer som kan forklare suksessen til Starburst. Det vi ikke har nevnt er vanskelighetsgraden, som også er et viktig kapittel i suksesshistorien. Starburst er nemlig svært enkel å forstå seg på, og vi tør påstå at du klarer deg langt på vei uten at du sjekker ut reglene. Disse er selvforklarende, og det eneste du kanskje vil søke etter å forstå er hva de ulike symbolene gir av gevinster. Opplevelsen av at det er enkelt forsterkes også av at det kun finnes én spesialfunksjon.

Utbetaling

Det som er positivt med Starburst er at gevinstene har en tendens til å komme tett som hagl. Eller kanskje vi burde si tett som en meteorstorm. Selv om størrelsen på gevinstene i stor grad vil være styrt av hvilken innsats du spiller med, så er det funksjonen med at du kan vinne begge veier på hjulene som sørger for dette. Mens de fleste automater kun utbetaler fra venstre til høyre, gir Starburst utbetaling også fra høyre til venstre. Den største gevinsten du kan få er for øvrig 50 000 mynter, og du må ha minst 3 like symboler for at du i det hele tatt skal få gevinst.

Grafikk

Starburst kan by på enestående grafikk, laget på en måte som nærmest gjør det vanskelig å få øynene bort fra den når du først har oppdaget den. Dette skyldes både den spesielle følelsen av at du befinner deg svevende i luften, men også av de klare fargene og de lekre symbolene. Selv om det er relativt moderat med symboler, så er det et stort høydepunkt hver gang Starburst funksjonen blir aktivert. Ikke minst hver gang du får en stor gevinst, hvor hele skjermen eksploderer i et eneste stort hvitt stjernelys.

[Responsive YouTube shortcode=»Responsive YouTube»]